Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
13/03/2020
NOTICIES OBERTURA DEL CLUB
27/05/2020
Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya
13/03/2020
NOTICIES OBERTURA DEL CLUB
27/05/2020
Mostrar todo

Próxima obertura

 Bon día, una vegada superades dificultats tècniques i personals, tal com vàrem quedar adjunto instruccions per accedir a practicar tiro olimpic. Si no fes falta cap modificació, l’enviariem al grup Club de tir Tortosa.
“Tots en tenim ganes i pareix que arriba l’hora de puguer feru.
En primer lloc partim de unes directrius que es declaren al BOE, ICAE, FEDERACIÓ NACIONAL, AJUNTAMENT, i altres corporacions més properes. Es desprèn que el nostre deport sen surt de les instruccions generals. Per tant nem pas a pas.

 Les solicituts es faran via watsap al núm 682784769, indicant día (De moment dissabte tarde o diumenge matí) i hora. Es respondrà confirmant la data i hora. Es tindrà que vindre en mascareta, i si porten guants es llançaran a una papelera situada a la porta a tal efecte. Seguirem informant.
Seguint estes instruccions arribem a la primera barrera, el company asignat prendrà nota del tirador responent a un qüestionari, i el farà passar a la casilla assignada. La tirada serà de 30 minuts. Transcorreguts es roplegaran els estris i procediran a surtir per l’altra porta. Hi haurà un altra paperera per depositar guants, mascarilles, etc.
Lamentablement no hi hauran converses ni permanencies a la galeria, i tot s’acaba en un “adeu” éscuet.
Santi Tiro: El número de tiradors, tercera part del aforo serà de 5, més 3 que seran els companys de rebuda, dianes i galeria, i desinfecció i despedida. Si som prou eficients podran practicar 30 socis cada cap de setmana.
Lo dillums podrém entrar a la 2 fase, vorem quines novetats ens portarà, o si ens deixen igual. Seguirem informant.
.

La Junta